ΟΦΗ – Πλατανιάς: Για μία θέση στη Σούπερλιγκ

ΟΦΗ – Πλατανιάς: Για μία θέση στη Σούπερλιγκ

«Ανοιχτούς» λογαριασμούς άφησαν ΟΦΗ και Πλατανιάς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Το δεύτερο παιχνίδι για τα μπαράζ παραμονής / ανόδου στη Σούπερλιγκ διεξάγεται το απόγευμα της Τετάρτης (22/05, 19:00). Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πλατανιά στο Ηράκλειο, με τις δύο ομάδες να έχουν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα στο πρώτο παιχνίδι. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ, ενώ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με το πρώτο ματς ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Ο ΟΦΗ λίγες ημέρες πριν στα Περιβόλια, προσέγγισε πολύ προσεκτικά τον αγώνα, ενδεχομένως να το φοβήθηκε και περισσότερο από ότι έπρεπε. Στο πρώτο μέρος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ήταν καλύτερος στο δεύτερο και έχασε ορισμένες ευκαιρίες για να σημειώσει ένα τέρμα τουλάχιστον.

Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς προστάτεψε την έδρα του και πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση με στόχο να κάνει την έκπληξη που θα τον στείλει στη Σούπερλιγκ. Γνωρίζει ότι με ένα γκολ θα κάνει σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου του, αν το πετύχει, θα πρέπει να δεχθεί δύο για να αποκλειστεί.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα ΟΦΗ – Πλατανιάς (Κλικ εδώ), με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ