Το ματς της ζωής της!

Το ματς της ζωής της!

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το κουπόνι του τένις.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου είναι το Νο 193 του γυναικείου τένις και το… Νο 3 του ελληνικού. Εδώ και μια διετία είναι σε ανοδική πορεία. Βελτιώνεται συνεχώς, πετυχαίνει όλο και πιο ηχηρές νίκες και ο μεγάλος της στόχος είναι να βρεθεί για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό ενός Γκραν Σλαμ. Τα έχει πάει περίφημα ως τώρα στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός.

Νίκησε την Αυστραλή, Κίμπερλι Μπίρελ (Νο 158) με 6/2, 3/6, 6/4, ενώ άφησε εκτός και την Αγγλίδα, Χέδερ Γουότσον (Νο 105) με 7/5, 6/7, 7/6. Ένας αγώνας έμεινε για τη μεγάλη πρόκριση και αντίπαλος είναι η πεπειραμένη Βαρβάρα Λεπτσένκο, που έχει συμμετάσχει σε 40 Γκραν Σλαμ, αλλά συνήθως αποκλείεται σε 1ο και 2ο γύρο.

Στο 1.20 η Λεπτσένκο και στο 4.35 η Γραμματικοπούλου. Δύσκολο ματς απέναντι σε μια σοβαρή παίκτρια που ωστόσο δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας της. Κερδίζει δύσκολα στα περισσότερα ματς η Αμερικανίδα και το 6/1, 6/1 επί της Οπράντι αποτελεί εξαίρεση μιας και η αντίπαλος πρόσφατα γύρισε από… απόσυρση. Η Λεπτσένκο είναι το φαβορί, όμως η Βαλεντίνη έχει δείξει πως είναι ιδιαίτερα μαχητική και μπροστά της έχει ένα τεράστιο κίνητρο. Αν χάσει δεν θα γίνει εύκολα.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ