Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: Ποια θα σηκώσει αυτήν την κούπα;

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια: Ποια θα σηκώσει αυτήν την κούπα;

Τελικός κυπέλλου Ισπανίας σήμερα (25/05), με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στις 22:00.

Ένας τίτλος κρίνεται σήμερα στην Ισπανία, και συγκεκριμένα στη Σεβίλλη. Στο γήπεδο της Μπέτις, το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», η Μπαρτσελόνα συγκρούεται με τη Βαλένθια. Πρόκειται για τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, που ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα. Σίγουρα, φαβορί υπάρχει και είναι η Μπάρτσα. Όμως, κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τη Βαλένθια, που έχει δείξει τα… δόντια της στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν, είναι η πρωταθλήτρια Ισπανίας. Τώρα, θα παλέψει για ένα ακόμα νταμπλ. Οι Καταλανοί έχουν κατακτήσει 30 φορές το κύπελλο, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Μετράνε τέσσερις σερί κατακτήσεις και φορτσάρουν για την πέμπτη. Ο Βαλβέρδε έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως του Τερ Στέγκεν και του Σουάρες. Παρόλα αυτά, η Μπάρτσα έχει την ποιότητα για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Παραμένει το φαβορί του αγώνα.

Με πάθος για τη νίκη θα παίξει σήμερα η Βαλένθια, που ψάχνει μετά από καιρό ένα τίτλο. Οι «Νυχτερίδες» πραγματοποίησαν ολική επαναφορά στο δεύτερο μισό της χρονιάς, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της La Liga και θα αγωνίζονται στο Champions League. Συγχρόνως, έφτασαν στα ημιτελικά του Europa League, όπου αποκλείστηκαν από την Άρσεναλ. Η Βαλένθια διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα τα δώσουν όλα για να υποτάξουν την Μπαρτσελόνα.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του τελικού Μπαρτσελόνα – Βαλένθια. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του τελικού Μπαρτσελόνα – Βαλένθια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ