Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία – Μπάγερν!

Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία – Μπάγερν!

Πλούσιο σε αγώνες, και πολύ σημαντικούς, είναι το σημερινό (25/05) κουπόνι πάμε στοίχημα με τους τελικούς Κυπέλλων ανά την Ευρώπη να προσφέρουν δυνατές επιλογές. Το Betarades.gr δηλώνει φυσικά «παρών» με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος.

Πλούσιο σε αγώνες, και πολύ σημαντικούς, είναι το σημερινό (25/05) κουπόνι πάμε στοίχημα. Το Betarades.gr δηλώνει φυσικά «παρών» με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Οι τελικοί κυπέλλων στην Ευρώπη μαγνητίζουν το ενδιαφέρον και προσφέρουν δυνατές επιλογές. Έτσι, ασχολούμαστε με το Λειψία – Μπάγερν, το Πόρτο – Σπόρτινγκ, αλλά και με άλλα ματς από ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Championsbet. Ας δούμε τώρα τα παιχνίδια μας!

«Διψάει» η Λειψία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά για το στοίχημα, με τον τελικό κυπέλλου Γερμανίας. Η Λειψία κοντράρεται με τη Μπάγερν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Φαβορί υπάρχει, και είναι οι «Βαυαροί», ωστόσο τα  πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι «Ταύροι» αποτελούν ένα πολύ ικανό σύνολο, που τερμάτισε στην τρίτη θέση της Bundesliga. Ήταν ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς με τη Μπάγερν, έχοντας μία ισοπαλία (0-0) και μία δύσκολη ήττα (1-0). Είναι ο πρώτος τους τελικός και «διψάνε» για τον τίτλο.

Από την άλλη, η Μπάγερν δεν εντυπωσίασε φέτος αλλά κατέκτησε το πρωτάθλημα. Βέβαια, και πέρσι είχε συμβεί το ίδιο, αλλά ηττήθηκε στον τελικό κυπέλλου από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-1. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι σε μια παθιασμένη και αξιόλογη ομάδα. Να σημειωθεί, πως πρόκειται για το τελευταίο ματς του κόουτς Ράνγκνικ στον πάγκο της Λειψίας. Επομένως, υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο.

Ο τελικός είναι αμφίρροπος και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Θεωρούμε ότι οι «Ταύροι» έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν την κούπα και θα τα δώσουν όλα. Επιλέγουμε το Λειψία +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Λειψία χάσει με ένα γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.93.

Με τα γκολ στο Σπόρτινγκ – Πόρτο

Μένουμε σε τελικό κυπέλλου, αλλά πάμε σε αυτόν της Πορτογαλίας. Εδώ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα παίξει με την Πόρτο. Το παιχνίδι θα γίνει στο στάδιο «Ζαμόρ» της Λισαβόνας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο Λιγκ Καπ, με τη Σπόρτινγκ να κερδίζει 3-1. Συνολικά, δύο από τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια φέτος, έληξαν Over 2.5. Πρόκειται άλλωστε για επιθετικά σύνολα που έχουν τα προβλήματά τους στην άμυνα. Αμφότερες, έχουν κατακτήσει το τρόπαιο από 16 φορές.

Η μάχη αναμένεται μεγάλη. Η Πόρτο έχασε οριακά το πρωτάθλημα και θέλει να… εξιλεωθεί με μια κούπα. Η Σπόρτινγκ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στη Λισαβόνα και να σώσει μια κακή χρονιά. Το κίνητρο είναι ισχυρό και για τους δύο, και περιμένουμε να παλέψουν με το βασικό τους «όπλο», την επίθεση. Ο αγώνας προβλέπεται θεαματικός και στηρίζουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Ανώτερη η Μπενεβέντο

Από τα… κύπελλα, μεταφερόμαστε στα πρωταθλήματα, και συγκεκριμένα στη Serie B της Ιταλίας. Η Μπενεβέντο υποδέχεται σήμερα την Τσιταντέλα, για τα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου. Είναι ο επαναληπτικός, με τη Μπενεβέντο να έχει κερδίσει 1-2 στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να τονίσουμε, ότι οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τέσσερις φορές φέτος την Τσιταντέλα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, για πρωτάθλημα, κύπελλο και πλέι-οφ! Τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της Serie B, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην όγδοη.

Είναι φανερό, ότι η Μπενεβέντο αποτελεί καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της. Το έχει αποδείξει με κάθε τρόπο φέτος, κερδίζοντάς την σε όλα τα ματς. Η Τσιταντέλα είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί για να βρει γκολ, και αυτό είναι επικίνδυνο. Οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα για να αξιοποιήσουν τα κενά και να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη. Πιστεύουμε ότι η Μπενεβέντο θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και σήμερα, και πάμε με τον «άσο» στο 1.87.

Σε φόρμα η Ράστα Βέχτα

Στο μπάσκετ τώρα, θα ασχοληθούμε με τα πλέι-οφ του γερμανικού πρωταθλήματος. Το ματς που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον για το στοίχημα, είναι το Ράστα Βέχτα – Μπάμπεργκ. Είναι ο τρίτος προημιτελικός της σειράς, με το σκορ στο 1-1. Η Βέχτα έκανε εύκολα το 1-0 στην έδρα της, με 96-85. Ωστόσο, ηττήθηκε στο Μπάμπεργκ με 102-98. Βέβαια, λίγο έλειψε να κερδίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά ένα καλάθι του Ράις στην εκπνοή της στέρησε το break. Και στην άλλη φετινή ήττα της Βέχτα από τη Μπάμπεργκ, χρειάστηκε ο Ράις στο τέλος του τετάρτου δεκαλέπτου να στείλει το ματς στην παράταση.

Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει ήδη δύο φορές εύκολα φέτος τη Μπάμπεργκ, και έχουν χάσει πολύ δύσκολα από αυτήν. Παίζουν ωραίο μπάσκετ και έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες στη Γερμανία. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στη σειρά.

Εμείς λοιπόν, δεν έχουμε παρά να εμπιστευτούμε τη φόρμα και την εικόνα των ομάδων, τόσο στα μεταξύ τους παιχνίδια, όσο και γενικά. Ειδικά σε αποδόσεις αουτσάιντερ, η Βέχτα αξίζει το ποντάρισμα. Συνεπώς, καταλήγουμε στη νίκη της Ράστα Βέχτα στο 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ