Με καλές πιθανότητες για τέσσερα σετ

Με καλές πιθανότητες για τέσσερα σετ

Πολλά αμφίρροπα ματς στο πρόγραμμα του Ρολάν Γκαρός τη Δευτέρα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Εστιάζω σε μια δυάδα που μπορεί να δώσει αρκετά γκέιμ, μιας και θεωρώ πως και θα έχουμε γεμάτα σετ, αλλά ταυτόχρονα είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχουμε τουλάχιστον 4 σετ στην κάθε αναμέτρηση. Πρόκειται για το ματς του […]

Πολλά αμφίρροπα ματς στο πρόγραμμα του Ρολάν Γκαρός τη Δευτέρα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Εστιάζω σε μια δυάδα που μπορεί να δώσει αρκετά γκέιμ, μιας και θεωρώ πως και θα έχουμε γεμάτα σετ, αλλά ταυτόχρονα είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχουμε τουλάχιστον 4 σετ στην κάθε αναμέτρηση.

Πρόκειται για το ματς του Κριστιάν Γκαρίν (φωτό) με τον Ράιλι Οπέλκα και αυτό του Ρούντολφ Μόλεκερ με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Κατά μέσο όρο ένα σετ φτάνει στα 9 γκέιμ, οπότε με τέσσερα σετ φτάνουμε στα 36 γκέιμ, ενώ σε τέτοια επίπεδα μπορεί να φτάσει ένα ματς ακόμη και με τρία σετ, ωστόσο τότε θα είναι απαραίτητα οπωσδήποτε δύο τάι μπρέικ!

O Γκαρίν είναι εξαιρετικός στο χώμα, όμως το 1.40 δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα. Ο Οπέλκα με ύψος 2.13 (!) σερβίρει πολύ καλά και κινείται αξιοπρεπέστατα για το μέγεθός του. Οι παίκτες που σερβίρουν από τέτοιο… υψόμετρο έχουν πλεονέκτημα στις σκληρές επιφάνειες και όχι τόσο στο χώμα, όμως είναι ματς που μπορεί να έχει εύκολα τάι μπρέικ και ο Οπέλκα μπορεί να πάρει σετ. Στο Μπούμπλικ – Μόλεκερ έχουμε το Νο 91 του κόσμου απέναντι στο 173. Οι μπουκ βλέπουν νίκη του Μόλεκερ (1.40), αλλά προσωπικά βλέπω μάχη και μίνιμουμ 4 σετ.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ