Άστον Βίλα – Ντέρμπι: Τελικός εκατομμυρίων στο «Γουέμπλεϊ»

Άστον Βίλα – Ντέρμπι: Τελικός εκατομμυρίων στο «Γουέμπλεϊ»

Άστον Βίλα και Ντέρμπι διεκδικούν την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς δίνουν τη Δευτέρα (27/05) στο “Γουέμπλεϊ” Άστον Βίλα και Ντέρμπι. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στον τελικό των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ, στο ματς που έχει χαρακτηριστεί ως το ακριβότερο του κόσμου, μια και ο νικητής, πέρα από την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που ξεπερνά τα 170 εκατομμύρια λίρες.

Η Άστον Βίλα τερμάτισε στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας, συγκεντρώνοντας 76 βαθμούς. Στα ημιτελικά των πλέι οφ αντιμετώπισε σε διπλά παιχνίδια τη Γουέστ Μπρομ. Νίκησε εντός έδρας με 2-1, στο δεύτερο ματς ηττήθηκε με 1-0 και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι (δεν ήταν σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ), εκεί όπου η Βίλα επικράτησε με 4-3.

Η Ντέρμπι, από την πλευρά της, βρέθηκε στην 6η θέση της κανονικής διάρκειας, με δύο βαθμούς λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. Στα ημιτελικά των πλέι οφ αντιμετώπισε τη Λιντς, κόντρα στην οποία μπορεί να ήταν το αουτσάιντερ, αλλά κατάφερε να την αποκλείσει. Επιβλήθηκε 2-4 στο πρώτο ματς στο “Έλαντ Ρόουντ”, ηττήθηκε 0-1 στο γήπεδό της, αλλά η ήττα αυτή δεν στάθηκε ικανή να την αφήσει εκτός συνέχειας.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Άστον Βίλα – Ντέρμπι (Κλικ εδώ), με τα τελευταία νέα των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και, φυσικά, τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ