Ραπίντ Βιέννης – Μάτερσμπουργκ: Ο θάνατός σου, η ζωή μου!

Ραπίντ Βιέννης – Μάτερσμπουργκ: Ο θάνατός σου, η ζωή μου!

Ραπίντ Βιέννης και Μάτερσμπουργκ συγκρούονται με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι-οφ εξόδου στο Europa League.

Μία καθοριστική αναμέτρηση κάνει την εμφάνισή της σήμερα στο πρωτάθλημα Αυστρίας. Εκτός από την αγωνιστική πλευρά, το ματς ενδιαφέρει και για το στοίχημα προσφέροντας επιλογές. Μιλάμε για το Ραπίντ Βιέννης – Μάτερσμπουργκ, που είναι μονό παιχνίδι. Ο νικητής κερδίζει το εισιτήριο για τον διπλό τελικό για το Europa League, κόντρα στη Στουρμ Γκρατς.

Η Ραπίντ Βιέννης δεν πραγματοποίησε μια καλή σεζόν και μοιραία τερμάτισε στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος. Έτσι, συμμετείχε στον όμιλο για την παραμονή στην κατηγορία και εκεί βγήκε πρώτη. Πρόσφατα, στις 18 Μαίου, έχασε με 1-0 από τη Μάτερσμπουργκ. Συνολικά, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Απόψε όμως, οφείλει να βρει τα πατήματά της και να κερδίσει. Διαφορετικά, θα ολοκληρώσει με αποτυχία την, ούτως ή άλλως, κακή σεζόν.

Η Μάτερσμπουργκ με τη σειρά της, έχασε για ένα βαθμό τη συμμετοχή στον όμιλο του πρωταθλητή. Βγήκε έβδομη στην κανονική διάρκεια, αλλά έμεινε δεύτερη, πίσω από τη Ραπίντ στον όμιλο για την παραμονή. Τώρα, έχει μπροστά της ένα μεγάλο παιχνίδι, με φόντο τον τελικό για το Europa League. Το έργο της Μάτερσμπουργκ δεν είναι εύκολο, αλλά έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τη Ραπίντ. Βέβαια, σήμερα θα παίξει στη Βιέννη και έρχεται από το βαρύ 4-1 από τη Βάκερ Ίνσμπουργκ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ραπίντ Βιέννης – Μάτερσμπουργκ. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ