Τουρκία – Ελλάδα: Δυνατό τεστ για την εθνική μας στην Αττάλεια!

Τουρκία – Ελλάδα: Δυνατό τεστ για την εθνική μας στην Αττάλεια!

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Τουρκίας σε φιλικό παιχνίδι.

Μια δυνατή φιλική αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό (30/05) κουπόνι στοιχήματος. Συγκεκριμένα, Τουρκία και Ελλάδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Αττάλεια, στις 21:00. Το ματς είναι μεν φιλικό, αλλά έχει τη σημασία του, ιδιαίτερα για τους προπονητές. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουν τη νίκη απόψε.

Η Τουρκία προέρχεται από το εμφατικό 4-0 επί της Μολδαβίας, για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο Σενόλ Γκιουνές προετοιμάζει την ομάδα του για το μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλλία. Το σημερινό, είναι το πιο δύσκολο φιλικό που θα δώσει η Τουρκία μέχρι εκείνη την αναμέτρηση. Θα κάνει δοκιμές, αλλά έχει επαναφέρει και κάποιες… παλιοσειρές στην αποστολή, όπως ο Εμρέ Μπελόζογλου. Προσφέρεται σε τιμές φαβορί από τους bookmakers.

Η Ελλάδα με τη σειρά της, έχει και αυτή καλή ψυχολογία. Έφυγε από τη Βοσνία με το 2-2 στις αποσκευές της, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Μάλιστα, η εικόνα της εθνικής μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, και λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη. Να σημειωθεί, ότι στο ζευγάρι Ελλάδα – Τουρκία δεν έχει προκύψει εντός έδρας νίκη για καμία από τις δύο, στα έξι τελευταία παιχνίδια.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Τουρκία – Ελλάδα. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Τουρκία – Ελλάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ