Λανς – Ντιζόν: Τελικός παραμονής και ανόδου στη Ligue!

Λανς – Ντιζόν: Τελικός παραμονής και ανόδου στη Ligue!

Η Λανς φιλοξενεί σήμερα τη Ντιζόν στον πρώτο τελικό για την άνοδο/παραμονή στη Ligue 1.

 

Η κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων στη Γαλλία έχει παρέλθει, αλλά τα… σπουδαία συνεχίζονται. Για τα μπαράζ ανόδου και παραμονής στη Ligue 1, η Λανς φιλοξενεί σήμερα τη Ντιζόν. Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο, ενώ ακολουθεί και επαναληπτικός την Κυριακή, στην έδρα της Ντιζόν. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει κανονικά.

Η Λανς δεν είχε τις πιθανότητες με το μέρος της, αλλά κατάφερε να περάσει δύο γύρους στα πλέι-οφ της Ligue 2. Αρχικά, απέκλεισε εκτός έδρας στα πέναλτι την Παρί FC. Έπειτα, έπαιξε πάλι μακριά από το «σπίτι» της, με την Τρουά. Στα 90 λεπτά το ματς έληξε 1-1, και στην παράταση η Λανς σκόραρε και με το 1-2 πέρασε στην επόμενη φάση. Το γήπεδο είναι sold-out για το σημερινό ματς και η ψυχολογία των γηπεδούχων βρίσκεται στα ύψη.

Στην αντίπερα όχθη, η Ντιζόν δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1. Έκαναν το χρέος τους και κέρδισαν 2-1 την Τουλούζ. Η απρόσμενη ήττα της Καέν από την Μπορντό, έδωσε τη δυνατότητα στη Ντιζόν να παλέψει για τη σωτηρία της στα μπαράζ. Θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει του επαναληπτικού, και αν μπορεί να βρει το εκτός έδρας γκολ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Λανς – Ντιζόν. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Λανς – Ντιζόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ