Μπρόντμπι – Ράντερς: Τελικός εξόδου στο Europa League!

Μπρόντμπι – Ράντερς: Τελικός εξόδου στο Europa League!

Μπρόντμπι και Ράντερς κοντράρονται σήμερα στη Δανία με φόντο το εισιτήριο του Europa League!

 Η μεγάλη στιγμή για τη Μπρόντμπι και τη Ράντερς είναι εδώ! Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης, σήμερα (31/05) στις 20:00. Η νικήτρια, εξασφαλίζει την έξοδο στο Europa League. Το ματς είναι μονό, και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση, και αν χρειαστεί, πέναλτι. Φαβορί υπάρχει, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Η Μπρόντμπι είναι στην ευχάριστη θέση να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν τέταρτοι στα πλέι-οφ, την τελευταία στιγμή. Έτσι, μπορούν τώρα να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη. Το πρόσφατο 0-2 στην έδρα της Οντένσε ήταν αυτό που κράτησε ζωντανή τη Μπρόντμπι. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έληξαν 2-3 γκολ. Δίνεται σε τιμές φαβορί από τους bookmakers.

Αντίθετα, σε τιμές αουτσάιντερ προσφέρεται η Ράντερς. Αποτελεί μια μαχητική ομάδα που απέκλεισε στα μπαράζ την Άαρχους. Πρώτα, την κέρδισε με 2-1 εντός έδρας. Έπειτα, βρέθηκε να χάνει με 1-0, αλλά με γκολ στο 93’ πήρε την ισοπαλία και μαζί την πρόκριση στον τελικό. Δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος της σήμερα, αλλά ελπίζει. Goal/Goal και 2-3 γκολ τα 3/4 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Μπρόντμπι – Ράντερς. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Μπρόντμπι – Ράντερς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ