Αρμάνι Μιλάνο – Σάσαρι: Θα το γυρίσει η ομάδα του Μάικ Τζέιμς;

Αρμάνι Μιλάνο – Σάσαρι: Θα το γυρίσει η ομάδα του Μάικ Τζέιμς;

Δεύτερος ημιτελικός για το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ σήμερα, ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Ντιναμό Σάσαρι.

Το «μπαμ» στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να κάνει η Σάσαρι στον πρώτο ημιτελικό του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έκαναν το break, με 79-86. Η σειρά συνεχίζεται απόψε και το παιχνίδι μπορεί να κρίνει πολλά. Αν χάσει ξανά η Αρμάνι, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Ο Μάικ Τζέιμς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι. Βέβαια, έμεινε για λίγα λεπτά στο παρκέ και αυτό επηρέασε εμφανώς την ομάδα του. Η Αρμάνι δεν λειτουργεί καλά χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη και έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει. Ο Αμερικανός εξακολουθεί να πονάει, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά σήμερα. Άλλωστε, ο κίνδυνος είναι μεγάλος αν το Μιλάνο υποστεί κι άλλο break. Η συμμετοχή του Τζέιμς μπορεί να συμβάλει στο να ανέβει πιο ψηλά ο δείκτης του σκορ.

Η Σάσαρι με τη σειρά της, έκανε αυτό που έπρεπε στον πρώτο ημιτελικό. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον… παρόντα-απόντα Μάικ Τζέιμς και χτύπησε την Αρμάνι εκεί που πονάει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Τζεντίλε σε μεγάλη μέρα, με 26 πόντους. Και ο Ιταλός παίκτης, έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό. Το 0-2 στη σειρά θα ήταν ευχής έργον για τη Σάσαρι, αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Πάντως, θα προσπαθήσει να κρατήσει ξανά χαμηλά το Μιλάνο, όσον αφορά την παραγωγικότητά του.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Αρμάνι Μιλάνο – Ντιναμό Σάσαρι, και όλων των σημαντικών αγώνων μπάσκετ της ημέρας. Τελευταία νέα, αναλύσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, οι εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και το Προγνωστικό του αγώνα Μιλάνο – Σάσαρι και όλων των σημαντικών αγώνων μπάσκετ της ημέρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ