Τότεναμ – Λίβερπουλ: Ποιά θα σηκώσει το τρόπαιο του Champions League;

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Ποιά θα σηκώσει το τρόπαιο του Champions League;

Τότεναμ και Λίβερπουλ κοντράρονται σήμερα (31/05), στις 22:00, για την κούπα του Champions League!

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση φτάνει σήμερα στο τέλος της. Ο τελικός του Champions League θα γίνει στις 22:00, στο Wanda Metropolitano. Πρόκειται για την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί, Τότεναμ και Λίβερπουλ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά»! Το πάθος είναι διάχυτο και στις δύο πλευρές, αλλά ο θρόνος χωράει μόνο μία!

Η Τότεναμ έκανε τεράστια υπέρβαση και έφτασε μέχρι το τέλος στο Champions League. Μάλιστα, κατέλαβε και την τέταρτη θέση στην Premier League. Και όλα αυτά, από μία ομάδα που δεν έκανε ούτε μια μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι. Οι Spurs πέτυχαν επική ανατροπή στο Άμστερνταμ, και κέρδισαν 2-3 τον Άγιαξ στα ημιτελικά. Ο Λούκας Μόουρα πέτυχε χατ-τρικ. Το όνειρο είναι πιο κοντά από ποτέ για την Τότεναμ, που έχει φτάσει μια ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης!

Από την άλλη, η Λίβερπουλ θα ψάξει το έκτο τρόπαιο του Champions League στην ιστορία της. Οι Reds πέτυχαν και αυτοί σπουδαία ανατροπή, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στα ημιτελικά. Το 3-0 του Camp Nou «γκρεμίστηκε» από το 4-0 του Anfield. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τους Σαλάχ και Φιρμίνο. Η Λίβερπουλ έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά. Ωστόσο, τίτλο ακόμα δεν έχει δει. Επομένως, θα τα δώσει όλα για να γίνει η πρωταθλήτρια Ευρώπης, για τη σεζόν 2018/2019.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του τελικού Τότεναμ – Λίβερπουλ. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, το προγνωστικό, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και το Προγνωστικό του τελικού Τότεναμ – Λίβερπουλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ