Ντιζόν – Λανς: Ποια θα αγωνίζεται στη Ligue 1 την επόμενη σεζόν;

Ντιζόν – Λανς: Ποια θα αγωνίζεται στη Ligue 1 την επόμενη σεζόν;

Το παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνίζεται στη Ligue 1 την επόμενη σεζόν, διεξάγεται απόψε στις 22:00.

Ένα μεγάλο παιχνίδι περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος για τη Γαλλία. Συγκεκριμένα, στις 22:00, η Ντιζόν υποδέχεται τη Λανς. Είναι ο επαναληπτικός του 1-1 του πρώτου αγώνα. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

Η Ντιζόν πέτυχε αυτό που ήθελε στην έδρα της Λιλ. Στο 82’, και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0, ισοφάρισε και πήρε το προβάδισμα για να παραμείνει στη Ligue 1. Σήμερα, στο Gaston-Gerard θα επιδιώξει να τελειώσει τη δουλειά. Πάντως, οι διαφορές των δύο ομάδων φάνηκε ότι δεν είναι μεγάλες. Τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ντιζόν, έχουν συνδυάσει το Goal/Goal και το Over 2.5.

Η Λανς με τη σειρά της, κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, φάνηκε κουρασμένη και αγχωμένη, δέχτηκε φάσεις και τελικά ισοφαρίστηκε. Είναι η ομάδα που προκρίθηκε από τα πλέι-οφ της Ligue 2 και διεκδικεί την άνοδο. Έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους. Οι τελευταίες πέντε έξοδοι της, είχαν 2-3 γκολ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ντιζόν – Λανς. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Ντιζόν – Λανς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ