Στουρμ Γκρατς – Ραπίντ Βιέννης: Το ματς που θα κρίνει την Ευρώπη!

Στουρμ Γκρατς – Ραπίντ Βιέννης: Το ματς που θα κρίνει την Ευρώπη!

Επαναληπτικός τελικός των πλέι-οφ Ευρώπης, με τη Στουρμ Γκρατς να υποδέχεται τη Ραπίντ Βιέννης.

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας (02/06), περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα σημαντικό ματς στην Αυστρία. Η Στουρμ Γκρατς φιλοξενεί τη Ραπίντ Βιέννης. Είναι ο επαναληπτικός τελικός για τα πλέι-οφ Ευρώπης. Στο πρώτο ματς, στην έδρα της Ραπίντ, η Στουρμ Γκρατς κέρδισε με 1-2.

Οι σημερινοί γηπεδούχοι λοιπόν, έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για το εισιτήριο του Europa League. Για την ακρίβεια, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Επομένως, η Στουρμ Γκρατς οφείλει απλά να προστατέψει το 1-2 του πρώτου αγώνα. Στην κανονική διάρκει ατου πρωταθλήματος, τερμάτισε στην τρίτη θέση. Οι bookmakers τη δίνουν οριακό αουτσάιντερ για σήμερα. Να σημειωθεί ότι 8/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν Goal/Goal & Over 2.5.

Με την πλάτη στον τοίχο αγωνίζεται απόψε η Ραπίντ Βιέννης. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κάνουν την ανατροπή για να είναι αυτοί που θα παίξουν στα προκριματικά του Europa League. Δεν έχουν κερδίσει φέτος τη στουρμ Γκρατς, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Γενικά, η σεζόν τους είναι μέτρια. Παρόλα αυτά, μπορούν να τη σώσουν, έστω και στο τέλος. Χρειάζονται όμως το «διπλό» σε μια δύσκολη έδρα. Στον πρώτο τελικό προηγήθηκαν, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο πρόλαβαν να δεχτούν δύο γκολ και να ηττηθούν. Οι στοιχηματικές τη θεωρούν πάντως φαβορί για τη νίκη.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Στουρμ Γκρατς – Ραπίντ Βιέννης. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ