Μάχονται για το τρίποντο Έστερ και Μπράγκε

Μάχονται για το τρίποντο Έστερ και Μπράγκε

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους το Έστερ – Μπράγκε.

Η Έστερ φιλοξενεί σήμερα την Μπράγκε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superettan, με τις δύο ομάδες να έχουν αντίθετους στόχους, παρ’ όλα αυτά να “καίγονται” εξίσου για τη νίκη.

Η γηπεδούχος, Έστερ, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με οκτώ βαθμούς όντας στο -1 από τη Σιριάνσκα και τα μπαράζ παραμονής, μετράει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και καλείται να βρει άμεσα τα πατήματά της, αν θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να… αναπνεύσει βαθμολογικά.

Η Μπράγκε από την πλευρά της είναι στην 5η θέση με 17 βαθμούς όντας στο -3 από τη Νόρμπι που σηματοδοτεί τα μπαράζ ανόδου, μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ωστόσο φαίνεται πως μέχρι στιγμής της λείπει η απαραίτητη σταθερότητα για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Τα κακά νέα για τους γηπεδούχους είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο μπροστά στο κοινό τους, με το εντός έδρας ρεκόρ τους να είναι στο 0-3-2, τη στιγμή όπου η Μπράγκε μετράει δυο διπλά στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Επομένως, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα σήμερα, ωστόσο μένει να δούμε αν θα μιλήσει το ένστικτο της επιβίωσης από πλευράς… Έστερ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα (κλικ εδώ) με τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ