Έργκριτε – Σιριάνσκα: «Καίγονται» οι φιλοξενούμενοι!

Έργκριτε – Σιριάνσκα: «Καίγονται» οι φιλοξενούμενοι!

Ολοκληρώνεται σήμερα η 11η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος, με το Έργκριτε - Σιριάνσκα.

Πέφτει σήμερα (04/05) η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σουηδίας. Το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει μία αναμέτρηση. Πρόκειται για το Έργκριτε – Σιριάνσκα. Αυτοί που «καίγονται» περισσότερο για τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι οι φιλοξενούμενοι. Το ματς έχει μεγάλο βαθμολογικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η Έργκριτε βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. Παραμένει χωρίς νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Τα πάνε καλά στην επίθεση, αλλά συγχρόνως έχουν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Την περασμένη αγωνιστική, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 3-2 από την Ντάλκουρντ. Και σε αυτήν την περίπτωση, πλήρωσαν τις αδυναμίες τους στα μετόπισθεν.

Η Σιριάνσκα από την άλλη, είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Μετά από δέκα αγώνες έχει συγκεντρώσει εννιά βαθμούς. Έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έδωσε. Παρόλα αυτά, την προηγούμενη αγωνιστική φάνηκε να αρχίζει να ανεβαίνει. Κέρδισε με 1-0 τη Μπρομαποϊκάρνα και ξέφυγε τουλάχιστον από τον πάτο της βαθμολογίας. Σήμερα, θα επιδιώξει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Έργκριτε – Σιριάνσκα. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ