Ολλανδία – Αγγλία: Ντέρμπι με φόντο τον τελικό του Nations League!

Ολλανδία – Αγγλία: Ντέρμπι με φόντο τον τελικό του Nations League!

Δεύτερος ημιτελικός για το UEFA Nations League, ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία.

Ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, διεξάγεται σήμερα στο Γκιμαράες. Για το UEFA Nations League, η Ολλανδία κοντράρεται με την Αγγλία. Ο νικητής θα παίξει στον τελικό με την Πορτογαλία, που κέρδισε χθες 3-1 την Ελβετία. Φυσικά, το ματς απασχολεί τόσο αγωνιστικά, όσο και για τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Ολλανδία θέλει να επιβεβαιώσει ότι έχει επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ. Στη League A του Nations League, τα έβγαλε πέρα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Ήρθε αντιμέτωπη με Γερμανία και Γαλλία. Το γκολ του Φαν Ντάικ στο τέλος του αγώνα με τα «Πάντσερ», εκτός έδρας, της έδωσε την πρώτη θέση στον όμιλο. Σήμερα, θα επιδιώξει να περάσει στον τελικό.

Η Αγγλία με τη σειρά της, συμμετείχε και αυτή σε έναν άκρως απαιτητικό όμιλο. Οι Άγγλοι αντιμετώπισαν την Κροατία και την Ισπανία. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν με ήττα στην έδρα τους, από τους Ισπανούς, κατάφεραν να διορθώσουν την κατάσταση. Το «διπλό» απέναντι στους Ίβηρες, ήταν καθοριστικό για την κορυφή του ομίλου. Τα «Λιοντάρια» προέρχονται από πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όλες συνδυάστηκαν με Over 2.5!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Ολλανδία – Αγγλία. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ