Τόφας – Φενέρμπαχτσε: Γίνεται να χάσει αυτούς τους τελικούς η Φενέρ;

Τόφας – Φενέρμπαχτσε: Γίνεται να χάσει αυτούς τους τελικούς η Φενέρ;

Στο τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ, η Τόφας υποδέχεται απόψε τη Φενέρμπαχτσε, στις 19:00.

Ένας ημιτελικός διεξάγεται σήμερα, στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, η Τόφας φιλοξενεί στην Προύσα τη Φενέρμπαχτσε. Το σκορ της σειράς, είναι στο 2-0, υπέρ της Φενέρ. Αν κερδίσουν σήμερα οι φιλοξενούμενοι, η σειρά τελειώνει, και προκρίνονται στους τελικούς. Εκεί, βρίσκεται ήδη η Εφές.

Σε απόλυτο βαθμό προστάτεψε την έδρα της η Φενέρμπαχτσε, στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Τόφας. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, διέλυσε την αντίπαλό της με 102-68, στο Game 1. Στο Game 2, πήρε τη νίκη με 68-64. Αυτή, ήρθε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Το ματς ήταν στο 66-48, και οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα σερί 0-16. Πλέον όμως, δεν προλάβαιναν να γυρίσουν εντελώς την κατάσταση. Η Φενέρ είναι το μεγάλο φαβορί και σήμερα.

Πάντως, η Τόφας είναι η ομάδα που ξεχώρισε στην Τουρκία, μετά φυσικά από τις πανίσχυρες Φενέρ και Εφές. Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν παράταση στη σειρά. Γνωρίζουν, ότι είναι σχεδόν… αδύνατο να κοντράρουν μέχρι τέλους τη Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο, επιθυμούν να της βάλουν δύσκολα. Αρχικά. Θα προσπαθήσουν να φανούν πιο ανταγωνιστικοί, από ό,τι στην Κωνσταντινούπολη. Διαθέτουν δυνατό σύνολο και το Τόφας +8.5 μοιάζει καλή επιλογή από το ματς.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Τόφας – Φενέρμπαχτσε. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και το Προγνωστικό του αγώνα Τόφας – Φενέρμπαχτσε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ