Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Αρχή των ημιτελικών με φαβορί!

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Αρχή των ημιτελικών με φαβορί!

Για τα ημιτελικά της ACB, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται σήμερα τη Βαλένθια, στις 22:00.

Το πρωτάθλημα της ACB στην Ισπανία, έχει φτάσει στην ημιτελική φάση του. Τα προγνωστικά μπάσκετ μαγνητίζονται από την εν λόγω διοργάνωση. Σήμερα λοιπόν, στις 22:00, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Βαλένθια. Οι Μαδριλένοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και το σύστημα διεξαγωγής είναι 2-2-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν, έρχεται από ένα αποτυχημένο Final-4. Ηττήθηκε στον ημιτελικό από την ΤΣΣΚΑ, και κέρδισε την τιμητική τρίτη θέση με τη νίκη επί της Φενέρ στον μικρό τελικό. Στα προημιτελικά του πρωταθλήματος, απέκλεισε με χαρακτηριστική ευκολία τη Μανρέσα. Έχει πάρει τον αέρα της Βαλένθια φέτος, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Ειδικά εκτός έδρας, τη διέλυσε με 70-88. Αποτελεί το φαβορί της σειράς.

Η Βαλένθια από την άλλη, δεν είχε τόσο εύκολο έργο στους «8». Έχασε το πλεονέκτημα έδρας από τη Μάλαγα, χάνοντας στο Game 1. Ωστόσο, πήρε τα πάνω της, και με δύο συνεχόμενες νίκες προκρίθηκε στους ημιτελικούς. Τώρα, έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα τα δώσει όλα για να κάνει δύσκολη τη ζωή της «Βασίλισσας».

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια. Τελευταία νέα, απουσίες,ανάλυση, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ