Σουηδία – Μάλτα: Μεγάλο φαβορί ο Μπεργκ και η παρέα του!

Σουηδία – Μάλτα: Μεγάλο φαβορί ο Μπεργκ και η παρέα του!

Στον έκτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, η Σουηδία υποδέχεται τη Μάλτα, στις 21:45.

Τα προκριματικά του Euro 2020 συνεχίζονται σήμερα, με πληθώρα αναμετρήσεων. Μία από αυτές, είναι και το Σουηδία – Μάλτα. Πρόκειται για τον έκτο όμιλο της διοργάνωσης. Το ματς θα διεξαχθεί στη Σόλνα. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις. Το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον και όσον αφορά το στοίχημα.

Το… τέλειο ξεκίνημα θα μπορούσε να πετύχει η Σουηδία, στα προκριματικά του Euro 2020. Οι Σκανδιναβοί κέρδισαν στην πρεμιέρα τη Ρουμανία, με 2-1. Έπειτα, ταξίδεψαν στη Νορβηγία, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3. Φυσικά, το αποτέλεσμα τους αφήνει πικρή γεύση, αφού ισοφαρίστηκαν στο 96’! Έτσι, μετά από δύο αγωνιστικές η Σουηδία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την Ισπανία. Απέναντι στη Μάλτα μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς να δεχτεί καν γκολ.

Παρόλα αυτά, η Μάλτα δεν φαίνεται τόσο αδύναμη φέτος, τουλάχιστον προς το παρόν. Έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στον όμιλο. Αρχικά, νίκησε τα Νησιά Φερόε με 2-1, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες. Στη συνέχεια ηττήθηκε δύσκολα, 0-2 από την Ισπανία. Προέρχεται από 6/8 Goal/Goal. Επιπλέον, δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε κανένα από τα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια της!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Σουηδία – Μάλτα. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ