Νησιά Φερόε – Ισπανία: Θα πάρει άνετα το «διπλό» η πρωτοπόρος;

Νησιά Φερόε – Ισπανία: Θα πάρει άνετα το «διπλό» η πρωτοπόρος;

Τα Νησιά Φερόε υποδέχονται την Ισπανία, για την τρίτη αγωνιστική του έκτου ομίλου, στα προκριματικά του Euro 2020.

 

Τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 δεσπόζουν στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, αυτές τις μέρες. Σήμερα λοιπόν, για τον έκτο όμιλο, η Ισπανία δοκιμάζεται στα Νησιά Φερόε. Πρόκειται για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου. Φυσικά, στο ματς υπάρχει ακλόνητο φαβορί. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων είναι χαώδης. Σκοπός των φιλοξενούμενων, είναι να έχουν ένα εύκολο βράδυ.

Τα Νησιά Φερόε ξεκίνησαν όπως αναμενόταν και αυτήν τη διοργάνωση. Δηλαδή με δύο ήττες, στα δύο πρώτα παιχνίδια. Έχουν δώσει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις. Μία με τη Μάλτα, όπου έχασαν με 2-1. Η άλλη είναι με τη Ρουμανία, όπου ηττήθηκαν με 4-1. Παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και επτά αγώνες, ενώ έχουν δεχτεί γκολ στους οκτώ τελευταίους. Αν πάρουν κάτι από το αποψινό παιχνίδι, θα μιλάμε περί… θαύματος!

Η Ισπανία με τη σειρά της, έχει άκρως αντίθετη πορεία. Έχει πάρει ήδη κεφάλι στον έκτο όμιλο, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Την πρώτη αγωνιστική, κέρδισε τη Νορβηγία με 2-1. Στη συνέχεια, πέρασε νικηφόρα από τη Μάλτα με 0-2. Γενικά, μοιάζει ιδιαίτερα… χαλαρή, και δεν έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ωστόσο, αυτό που μετράει είναι ότι κερδίζει. Απέναντι στα Φερόε, η Ισπανία έχει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια, το 1998.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Νησιά Φερόε – Ισπανία. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και το Προγνωστικό του αγώνα Νησιά Φερόε – Ισπανία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ