Δανία – Ιρλανδία: Υποχρέωση η νίκη για τους γηπεδούχους!

Δανία – Ιρλανδία: Υποχρέωση η νίκη για τους γηπεδούχους!

Για τα προκριματικά του Euro 2020, η Δανία φιλοξενεί την Ιρλανδία, απόψε στις 21:45.

Τα προκριματικά του Euro 2020 ξεκινάνε και πάλι σήμερα, Παρασκευή (07/06). Σε αυτό το πλαίσιο, η Δανία θα υποδεχθεί στην Κοπεγχάγη την Ιρλανδία.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο ματς, στον τέταρτο όμιλο των προκριματικών. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, αλλά στα προκριματικά κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Η Δανία ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Το ένα και μοναδικό ματς που έχει δώσει, είναι αυτό της πρεμιέρας κόντρα στην Ελβετία, εκτός έδρας.

Εκεί, βρέθηκε να χάνει με 3-0. Ωστόσο πραγματοποίησε τρομερή αντεπίθεση στο τέλος και έφυγε με το 3-3 και το βαθμό της ισοπαλίας. Παραμένει αήττητη εδώ και επτά αγώνες, ενώ έχει τρία σερί «Χ». Σήμερα, ψάχνει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά.

Από την άλλη, το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η Ιρλανδία. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2×2, απέναντι σε Γιβραλτάρ (0-1) και Γεωργία (1-0).

Η άμυνα είναι το μεγάλο τους «όπλο» και θέλουν να το εκμεταλλευτούν και απόψε. Δεν έχουν ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, και μετράνε 7×7 Under 2.5. Δίνονται ισχυρό αουτσάιντερ απόψε.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Δανία – Ιρλανδία. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και το Προγνωστικό του αγώνα Δανία – Ιρλανδία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ