ΑΕΚ – Προμηθέας: Ο αγώνας που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς!

ΑΕΚ – Προμηθέας: Ο αγώνας που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς!

Στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Προμηθέα, στις 19:30.

Πέμπτος και τελευταίος ημιτελικός διεξάγεται σήμερα (07/06), για την Betshop Basket League, στη σειρά της ΑΕΚ με τον Προμηθέα. Οι δύο ομάδες έχουν προστατέψει τις έδρες τους στον απόλυτο βαθμό.

Έτσι, το σκορ αυτήν τη στιγμή είναι στο 2-2. Το σημερινό, πέμπτο παιχνίδι, θα κρίνει και την πρόκριση στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Η αγωνία, έχει ανέβει στο κατακόρυφο!

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά, την Τετάρτη, στην Πάτρα, αλλά δεν τα κατάφερε. Η «Ένωση» παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, και ηττήθηκε εύκολα με 70-54.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έχει το πλεονέκτημα έδρας, και θα παίξει την πρόκριση στους τελικούς μπροστά στον κόσμο της.

Το μόνο ματς που η ΑΕΚ έδειξε τα… δόντια της, ήταν το τρίτο. Εκεί, επικράτησε με 88-60. Ανάλογη απόδοση θέλουν να πιάσουν και σήμερα οι γηπεδούχοι, ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Το όνειρο της συμμετοχής στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει αγγίξει ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί έκαναν αυτό που έπρεπε την Τετάρτη, και οδήγησαν τη σειρά σε πέμπτο ματς.

Απόψε λοιπόν, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Επιθυμούν να παίξουν σκληρή άμυνα, και να κρατήσουν την ΑΕΚ χαμηλά στο σκορ. Έτσι, αυξάνουν τις πιθανότητές τους για το «διπλό». Η ομάδα του Μάκη Γιατρά είναι το αουτσάιντερ, αλλά η φετινή της εικόνα είναι εξαιρετική!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του ΑΕΚ – Προμηθέας. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και το Προγνωστικό του αγώνα ΑΕΚ – Προμηθέας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ