Τελικοί NBA: Χωρίς περιθώρια οι Γουόριορς κόντρα στους Ράπτορς!

Τελικοί NBA: Χωρίς περιθώρια οι Γουόριορς κόντρα στους Ράπτορς!

Για τους τελικούς του NBA, οι Γουόριορς θα υποδεχθούν τους Ράπτορς τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι τελικοί του NBA 2019, εξελίσσονται σε μια φοβερή μάχη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Ράπτορς προηγούνται με 2-1 στη σειρά. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (04:00), θα διεξαχθεί το Game 4, στο Γκόλντεν Στέιτ. Οι γηπεδούχοι, δεν έχουν περιθώρια για δεύτερη ήττα μέσα στο «σπίτι» τους. Τα προγνωστικά NBA έχουν πάρει φωτιά!

Οι Γουόριορς λοιπόν, δεν άντεξαν και ηττήθηκαν στο Game 3, με 109-123. Έτσι, έχασαν το πλεονέκτημα έδρας, που είχαν ανακτήσει με το «διπλό» στο Τορόντο στο δεύτερο ματς. Το Γκόλντεν Στέιτ αγωνίστηκε βέβαια χωρίς Ντουράντ και Τόμπσον. Οι απουσίες αυτές είναι πολύ σημαντικές, και επηρέασαν εμφανώς τους πολεμιστές. Ο Στεφ Κάρι ήταν συγκλονιστικός με 47 πόντους, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτός. Η συμμετοχή των δύο τραυματιών σήμερα, κρίνεται αμφίβολη, αλλά ο Τόμπσον έχει υπέρ του τις πιθανότητες.

Οι Ράπτορς από την άλλη, διόρθωσαν γρήγορα το… σφάλμα τους. Δεν πτοήθηκαν από το break των Γουόριορς, και «έσπασαν» και αυτοί την έδρα των αντιπάλων τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Καουάι Λέοναρντ, με 30 πόντους. Φυσικά, πήρε σημαντικές βοήθειες από Λάουρι και Σιάκαμ. Οι «Δεινόσαυροι» έχουν το προβάδισμα, και ξέρουν ότι με νίκη αγγίζουν τον τίτλο. Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ειδικά αν Ντουράντ και Τόμπσον τεθούν στη διάθεση του Στιβ Κερ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Γουόριορς – Ράπτορς. Οι αναλύσεις και τα προγνωστικά του NBA ανεβαίνουν στη διάρκεια της ημέρας. Τελευταία νέα, απουσίες,ανάλυση, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ