Κροατία – Ουαλία: «Μάχη» για την κορυφή του ομίλου!

Κροατία – Ουαλία: «Μάχη» για την κορυφή του ομίλου!

Για τα προκριματικά του Euro 2020, η Κροατία φιλοξενεί την Ουαλία, στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου.

Τα προκριματικά Euro 2020 κορυφώνονται σήμερα, με αγώνες-φωτιά! Ένας από αυτούς είναι και το Κροατία – Ουαλία. Το ματς γίνεται για τον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης. Η ώρα διεξαγωγής του είναι στις 16:00, στο Osijek. Οι bookmakers δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά ποιός μπορεί να υποτιμήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ και την παρέα του;

Η Κροατία δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά. Αρχικά, κέρδισε με 2-1 το Αζερμπαϊτζάν, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Τη δεύτερη αγωνιστική, ηττήθηκε με 2-1 από την Ουγγαρία. Συνεπώς, σήμερα οφείλει να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Προέρχεται από 6/6 Over 2.5, ενώ είναι αυτή που σκοράρει πρώτη στα πέντε από αυτά!

Η Ουαλία με τη σειρά της, έχει παίξει μόνο έναν αγώνα για τα προκριματικά. Αυτόν με τη Σλοβακία, τον οποίο κέρδισε με 1-0. Έτσι, έχει τρεις βαθμούς και με νίκη σήμερα «πιάνει» κορυφή. Ο Μπέιλ είναι κανονικά διαθέσιμος. Αντίθετα με την Κροατία, η Ουαλία μετράει τέσσερα Under 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η παράδοση δεν την ευνοεί, αλλά θέλει να τη διαψεύσει!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Κροατία – Ουαλία. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Κροατία – Ουαλία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ