Σκωτία – Κύπρος: Κρίσιμο ματς για τη βαθμολογία του ομίλου!

Σκωτία – Κύπρος: Κρίσιμο ματς για τη βαθμολογία του ομίλου!

Στα προκριματικά Euro 2020, η Σκωτία υποδέχεται σήμερα την Κύπρο, για τον ένατο όμιλο της διοργάνωσης.

Μία κρίσιμη αναμέτρηση περιλαμβάνει σήμερα (08/06) το κουπόνι πάμε στοίχημα, για τον ένατο όμιλο των προκριματικών Euro 2020. Ο λόγος για το Σκωτία – Κύπρος. Το ματς θα γίνει στη Γλασκώβη. Μετά από δύο αγωνιστικές, αμφότερες οι ομάδες έχουν τρεις βαθμούς. Επομένως, το μεταξύ τους παιχνίδι είναι σημαντικό.

Η Σκωτία ξεκίνησε πολύ άσχημα στα προκριματικά. Ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από το Καζακστάν, την πρώτη αγωνιστική. Στη συνέχεια, πήρε τα πάνω της και επικράτησε 0-2 του Σαν Μαρίνο. Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκε Over 2.5. Είναι φανερό ότι έχει αμυντικά προβλήματα, αλλά μπροστά μπορεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Έχει 5/5 νίκες επί της Κύπρου!

Αυτήν την άσχημη παράδοση θα προσπαθήσει να σπάσει η Κύπρος, στο σημερινό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα, κάνουν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αναφορικά με την πρόκριση. Οι Κύπριοι συνέτριψαν με 5-0 το Σαν Μαρίνο στην πρεμιέρα. Έπειτα, έχασαν 0-2 από το Βέλγιο, χωρίς να έχουν τόσο κακή απόδοση. Σε αντίθεση με τη Σκωτία, η Κύπρος μετράει τέσσερα Under 2.5 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Σκωτία – Κύπρος. Τελευταία νέα, απουσίες, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Σκωτία – Κύπρος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ