Βέλγιο – Σκωτία: Ματσάρα στον ένατο όμιλο!

Βέλγιο – Σκωτία: Ματσάρα στον ένατο όμιλο!

Βέλγιο και Σκωτία κοντράρονται απόψε στις 21:45, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Τα προκριματικά του Euro 2020 συνεχίζονται σήμερα (11/06). Στα πλαίσια του ενάτου ομίλου, το Βέλγιο υποδέχεται τη Σκωτία. Είναι η τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Φυσικά, όπως αναμενόταν, οι bookmakers δίνουν ως φαβορί τους Βέλγους. Τα προγνωστικά στοιχήματος εστιάζουν τόσο στο νικητή του αγώνα, όσο και στις αγορές που αφορούν τα γκολ, και άλλα στοιχεία.

Το Βέλγιο είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στον ένατο όμιλο. Ήδη, έχει κάνει το 3×3 με 8-1 συνολικό απολογισμό στα γκολ. Την περασμένη αγωνιστική, οι Βέλγοι κέρδισαν εύκολα με 3-0 το Καζακστάν, χωρίς να ανεβάσουν στροφές. Απέναντι στη Σκωτία, το Βέλγιο μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Από τους γηπεδούχους εξαρτάται κατά κύριο λόγο το αποτέλεσμα και του σημερινού αγώνα.

Η Σκωτία δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε απέναντι στην Κύπρο. Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν με 1-0, αλλά ισοφαρίστηκαν αργά. Παρόλα αυτά, δεν το έβαλαν κάτω, και στο 89’ πήραν τη νίκη με 2-1. Έτσι, έφτασαν τους έξι βαθμούς, με δύο νίκες. Η μόνη τους ήττα, ήταν και η πιο… απρόσμενη, από το Καζακστάν, με 3-0, την πρώτη αγωνιστική. Τα τελευταία έξι παιχνίδια των φιλοξενούμενων, έληξαν Over 2.5

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Βέλγιο – Σκωτία. Τελευταία νέα, απουσίες, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ