Ανδόρα – Γαλλία: Θα συνέλθουν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές;

Ανδόρα – Γαλλία: Θα συνέλθουν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές;

Στον όγδοο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, η Ανδόρα φιλοξενεί τη Γαλλία.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, για σήμερα (11/06), είναι το Ανδόρα – Γαλλία. Φυσικά, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι Γάλλοι προέρχονται από γκέλα και θέλουν να συνέλθουν. Το παιχνίδι ξεχωρίζει από το κουπόνι πάμε στοίχημα.

Σε κακή κατάσταση είναι η, ούτως ή άλλως, αδύναμη Ανδόρα. Πρόκειται για τον… αδύναμο κρίκο του ογδόου ομίλου, με τη Μολδαβία να βρίσκεται κοντά της. Οι γηπεδούχοι έχουν ηττηθεί και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν στα προκριματικά. Την περασμένη αγωνιστική έχασαν με 1-0 από τη Μολδαβία. Συνολικά, παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και έντεκα αγώνες, για όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Γαλλία με τη σειρά της, είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Παρόλα αυτά, οι «Τρικολόρ» ηττήθηκαν από την Τουρκία με 2-0, την προηγούμενη αγωνιστική. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ήταν… αγνώριστοι και μοιραία έχασαν σχετικά εύκολα. Έτσι, αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από τους Τούρκους. Οι Γάλλοι είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Σκόραραν πρώτοι στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς τους.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ανδόρα – Γαλλία. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ