Ιντερνασιονάλ – Μπαϊα: Με… άρωμα Κόπα Λιμπερταδόρες!

Ιντερνασιονάλ – Μπαϊα: Με… άρωμα Κόπα Λιμπερταδόρες!

Η Ιντερνασιονάλ φιλοξενεί την Μπαία για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Μια μεγάλη μάχη θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, Ιντερνασιονάλ και Μπαία θα συγκρουστούν στην έδρα της πρώτης. Το ματς μαγνητίζει, εκτός των άλλων, και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Ιντερνασιονάλ, αυτήν τη στιγμή, έχει 13 βαθμούς, και εντοπίζεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Αυτή οδηγεί στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι γηπεδούχοι λοιπόν, είναι στο -1 από τα προκριματικά του Κόπα Αμέρικα. Μάλιστα, ακριβώς από πάνω τους είναι η Μπαία. Επομένως, η Ιντερνασιονάλ θα ψάξει μόνο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο. Μάλιστα, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Μπαία λοιπόν, είναι στην έκτη θέση με 13 βαθμούς. Πραγματοποιεί καλό πρωτάθλημα, στις έξι οκτώ πρώτες αγωνιστικές, και επιθυμεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, ή και καλύτερο. Αγνοεί την ήττα εδώ και έξι αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, στους τρεις τελευταίους δεν δέχτηκε καν γκολ. Είναι το αουτσάιντερ, αλλά θα προσπαθήσει να διαψεύσει τις στοιχηματικές.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Ιντερνασιονάλ – Μπαία. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ