Μποταφόγκο – Γκρέμιο: Θα συνεχίσουν το σερί τους οι γηπεδούχοι;

Μποταφόγκο – Γκρέμιο: Θα συνεχίσουν το σερί τους οι γηπεδούχοι;

Για την ένατη αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, η Μποταφόγκο υποδέχεται τη Γκρέμιο.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Όλοι τους θα διεξαχθούν τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μεταξύ αυτών, και το Μποταφόγκο – Γκρέμιο. Οι γηπεδούχοι είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και θέλουν να συνεχίσουν δυναμικά. Οι φιλοξενούμενοι αναζητούν αγωνιστική επάνοδο.

Η Μποταφόγκο λοιπόν, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Στο πρωτάθλημα, κέρδισε απανωτά τη Βάσκο ντα Γκάμα και τη CSA. Στηρίζεται κυρίως στην άμυνά της, και δέχεται με δυσκολία γκολ. Ενδεικτικά, τα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδι της, για όλες τις διοργανώσεις, έληξαν Under 2.5. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στην τέταρτη θέση και στο -7 από την κορυφή. Θέλει να διατηρηθεί σε φυσιολογική απόσταση από αυτήν.

Από την άλλη, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για τη Γκρέμιο. Οι φιλοξενούμενοι φιγουράρουν στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Την περασμένη αγωνιστική, πήρε βαθμολογική ανάσα, με το 1-0 επί της Φορταλέζα. Συμμετέχει και αυτή σε κλειστά παιχνίδια. Χαρακτηριστικά, Under 2.5 ήταν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Μποταφόγκο – Γκρέμιο. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ