Γουόριορς – Ράπτορς: Ζωντανοί οι «Πολεμιστές» ή κούπα για το Τορόντο;

Γουόριορς – Ράπτορς: Ζωντανοί οι «Πολεμιστές» ή κούπα για το Τορόντο;

Στο Game 6 των τελικών του NBA, οι Γουόριορς παίζουν εντός έδρας με τους Ράπτορς.

Το έκτο παιχνίδι των NBA Finals 2019, θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Oracle Arena. Οι Γουόριορς υποδέχονται τους Ράπτορς και τα προγνωστικά NBA παίρνουν φωτιά! Το σκορ της σειράς είναι στο 3-2, υπέρ του Τορόντο, και η σημασία του Game 6 είναι τεράστια.

Το Γκόλντεν Στέιτ θέλει να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στους τελικούς. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ηττήθηκε από τους Ράπτορς. Οι Γουόριορς έμειναν ζωντανοί στο Game 5, κερδίζοντας μέσα στο τορόντο σε ένα ματς – θρίλερ. Παρόλα αυτά, έχασαν οριστικά τον Κέβιν Ντουράντ που τραυματίστηκε σοβαρά. Οι πρωταθλητές θέλουν να οδηγήσουν τη σειρά σε έβδομο παιχνίδι, και να τα παίξουν όλα για όλα εκεί. Οι αποδόσεις NBA δείχνουν ότι είναι το φαβορί.

Οι Ράπτορς από την άλλη, έχουν τη δεύτερη ευκαιρία τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Την πρώτη την σπατάλησαν, καθώς έχασαν στο Game 5 και μάλιστα στην έδρα τους. Το άγχος σίγουρα είναι μεγάλο στο Τορόντο, που φλερτάρει με τον πρώτο του τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον Καουάι Λέοναρντ σε τρομερή κατάσταση και ελπίζουν να τους οδηγήσει από σήμερα στην κούπα!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε μέσα στη διάρκεια της ημέρας το απόλυτο Preview του Γουόριορς – Ράπτορς. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ