Μεγάλη μάχη στο Ροσαλέδα

Μεγάλη μάχη στο Ροσαλέδα

Επαναληπτικός ημιτελικός για τα Playoffs της ανόδου στην Πριμέρα με τη Μάλαγα να υποδέχεται τη Λα Κορούνια στο Λα Ροσαλέδα.

 

Μάλαγα και Λα Κορούνια αναμετρώνται μόλις 3 μέρες μετά τον 1ο αγώνα στο Ριαθόρ, όπου η Ντέπορ επικράτησε με 4-2 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό. Μάλιστα η η σπουδαία αυτή νίκη ήρθε με ανατροπή αφού οι Μαλαγίστας προηγήθηκαν 1-2 στο ημίχρονο. Καταιγιστικοί στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν 3 φορές και ταξιδεύουν στην Ανδαλουσία με άλλο αέρα. Σκόραρε δις ο Κάρλος Φερνάντεθ, που δεν είχε μεγάλο ρόλο όλη τη σεζόν.

Η Μάλαγα ήταν το φαβορί πριν την Τετάρτη καθώς προερχόταν από 5 σερί νίκες και καλές εμφανίσεις στο φινάλε της κανονικής σεζόν. Σε τρομερή φόρμα ο εξτρέμ Οντιβέρος που έχει σκοράρει 5 γκολ στις 7 τελευταίες του συμμετοχές.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μάλαγα – Λα Κορούνια με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ