Δική της η πρώτη θέση με 1.98

Δική της η πρώτη θέση με 1.98

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή.

Αλλιώς το περίμενα το Κολομβία – Κατάρ, το οποίο τελικά κρίθηκε με γκολ του Ζαπάτα στα τελευταία λεπτά. Το Κόπα Αμέρικα δεν έχει προσφέρει θετικές μονάδες στην στήλη έως τώρα, θα δούμε στην συνέχεια. Προς το παρόν θα μεταφερθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής σε 5ο και 6ο όμιλο. Δύο όμιλοι που συνδέονται στην συνέχεια αφού οι δεύτερες του κάθε ομίλου θα συγκρουστούν στην φάση των 16. Αυτήν την στιγμή Καναδάς και Σουηδία είναι στην δεύτερη θέση διότι υστερούν σε ισοβαθμία των Ολλανδίας και ΗΠΑ αντίστοιχα. Η ομάδα των ΗΠΑ είναι το μεγάλο φαβορί για να παραμείνει στην 1η θέση, αντίθετα αναμένεται μάχη στον 5ο όμιλο. Και υπάρχει σημαντική διαφορά για την ομάδα που θα κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλο, αφού επόμενος αντίπαλος είναι η σαφώς πιο αδύναμη Σουηδία.

Η Ολλανδία είχε πολύ πιο δύσκολο δρόμο να διανύσει για να φτάσει στα γήπεδα της Γαλλίας. Είναι ομάδα που αρέσκεται στο ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο και είχε δείξει και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Και βέβαια διαθέτει στις τάξεις της την 22χρονη επιθετικό Μίεντεμα που αυτήν την στιγμή αποτελεί ίσως την κορυφαία νεαρή παίκτρια στον κόσμο και η οποία πέτυχε δύο γκολ στην πρόσφατη νίκη με 3-1 επί του Καμερούν.

Ο Καναδάς είναι επίσης ποιοτική ομάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ποντάρει στην καλή αμυντική λειτουργία και κράτησε το μηδέν στην άμυνα κόντρα σε Καμερούν και Νέα Ζηλανδία. Έχει επίσης και ιδιαίτερα θετική παράδοση κόντρα στην Ολλανδία.

Αν ο Καναδάς βολευόταν με την ισοπαλία τότε θα πόνταρα υπέρ του, αφού έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει μέσω της αμυντικής τακτικής. Ωστόσο απόψε θέλει νίκη και η Ολλανδία μπορεί να τιμωρήσει κάθε κενό χώρο που θα βρει. Έχει πολλές πιθανότητες και η ισοπαλία βέβαια, οπότε θα γίνει παιχνίδι με το dnb των τυπικά γηπεδούχων.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ