Βίοι αντίθετοι!

Βίοι αντίθετοι!

Από μεγάλη νίκη προέρχονται οι Χιλιανοί, από συντριβή ο Ισημερινός. Ποια θα είναι η έκβαση του μεταξύ τους ματς για το Κόπα Αμέρικα;

O Ισημερινός μπήκε πολύ νωχελικά στην 1η αγωνιστική του ομίλου απέναντι στην Ουρουγουάη και γνώρισε τη συντριβή με 4-0. Πριν ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο βρισκόταν ήδη πίσω σκορ με 3-0, ενώ από το 24’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του δεξιού μπακ Κιντέρο. Σε ρόλο κομπάρσου από νωρίς δεν απείλησε ποτέ τη “Σελέστε”.

Αντιθέτως η Χιλή εντυπωσίασε στην πρεμιέρα απέναντι στην Ιαπωνία, την οποία και διέλυσε με σκορ 4-0. Κομβικής σημασίας το γκολ του χαφ Πουλγκάρ λίγο πριν την ανάπαυλα, έδωσε φτερά στα πόδια των συμπαικτών του, που μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη στην επανάληψη και σκόραραν ακόμη 3 φορές. Δύο γκολ πέτυχε ο Εντουάρντο Βάργκας, ενώ το 3-0 έγραψε ο Αλέξις Σάντσες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ισημερινός – Χιλή με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ