Αίγυπτος – Ζιμπάμπουε: Ανοίγει η αυλαία στο Κάιρο!

Αίγυπτος – Ζιμπάμπουε: Ανοίγει η αυλαία στο Κάιρο!

Πρεμιέρα για το 32ο Κόπα Άφρικα με Αίγυπτος - Ζιμπάμπουε.

Το φετινό Κόπα Άφρικα ξεκινά στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου (απόψε το βράδυ στις 23:00) με την οικοδέσποινα ομάδα, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, να αντιμετωπίζει την αδύναμη Ζιμπάμπουε.

Οι «φαραώ» έχουν ποιοτικό ρόστερ με αιχμή τον Σαλάχ και φιλοδοξούν να προσθέσουν ένα ακόμη τρόπαιο (το 8ο) στην ιστορία τους. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ προέρχεται από μία πολύ γεμάτη σεζόν με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League, ενώ περιστοιχίζεται από ικανούς συμπαίκτες με πολλές εμπειρίες.

Στον αντίποδα, η Ζιμπάμπουε συμμετέχει σε Κόπα Άφρικα μόλις για 4η φορά στην ιστορία της, με κορυφαίο κατόρθωμά της την 13η θέση που πήρε το 2006. Δίχως εγνωσμένης αξίας παίκτες το ρόστερ της ομάδας, με τον επιθετικό Μουσόνα, που αγωνίζεται στη Λόκερεν να ξεχωρίζει.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αίγυπτος – Ζιμπάμπουε με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ