Φορμαρισμένος και φαβορί ο Μαού

Φορμαρισμένος και φαβορί ο Μαού

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το κουπόνι του τένις.

Προκριματικά στο Γουίμπλεντον από την Δευτέρα και ουσιαστικά αυτή την εβδομάδα, αρκετοί τενίστες θα δώσουν τη μάχη για την υπέρβαση, που ισοδυναμεί με παρουσία στο κυρίως ταμπλό του Γκραν Σλαμ. Για κάποιους είναι ζήτημα δόξας, για κάποιους άλλους είναι ζήτημα εσόδων.

Μην ξεχνάμε πως δεν είναι όλοι οι τενίστες πλούσιοι. Αυτή η άποψη δεν ισχύει. Κάτω από το Νο 100 οι περισσότεροι είναι… γήινοι σε απολαβές. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Αυστραλός, Τζον Σμιθ ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νικολά Μαού (στη φωτό με γυναικεία εμφάνιση!), που έχει λύσει τα προβλήματά του και σίγουρα στοχεύει περισσότερο στη… δόξα.

O Μαού παρότι 37 ετών παίζει πάρα πολύ καλά αυτή την εποχή και γενικότερα στο γρασίδι είναι εξαιρετικός. Έχει ρεκόρ καριέρας 115-61, ενώ ο Σμιθ είναι στο 43-34. Ο Γάλλος πήγε μέχρι τα προημιτελικά στο Κουίνς, νικώντας Χάρι, Τιάφο και Βαβρίνκα. Ο Σμιθ πρόσφατα πήρε σετ αλλά ηττήθηκε από Μπέμελμανς και Ρόσολ. Είναι καλός παίκτης αλλά όχι στο επίπεδο του Μαού, που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ