Κόπα Άφρικα: Κλασική αξία οι Γκανέζοι

Κόπα Άφρικα: Κλασική αξία οι Γκανέζοι

Τα «Μαύρα Αστέρια», ένα εκ των μεγαθηρίων του Κόπα Άφρικα, μπαίνει με πολλές φιλοδοξίες και στοχεύει ψηλά και σε αυτή τη διοργάνωση.

Με 21 συμμετοχές σε Κόπα Άφρικα, 14 προκρίσεις στα ημιτελικά, 9 συμμετοχές σε τελικούς και 4 τρόπαια η Γκάνα θεωρείται ως ένα από τα μεγαθήρια της ηπείρου και θα μπει στη δράση και φέτος ως ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης. Εγνωσμένης αξίας παίκτες στο ρόστερ και με έναν προπονητή που γνωρίζει καλά την ομάδα.

Αγέραστος ο Ασαμόα Γκίαν στην επίθεση, τα αδέρφια Τζόρνταν και Αντρέ Αγιού, ο Ατσού, ο Γουακάσο και το νέο «διαμάντι» της Ατλέτικο, ο Τόμας Πάρτεϊ συνθέτουν μία πολύ ισχυρή μεσοεπιθετική γραμμή, με πάρα πολλές εμπειρίες σε συλλόγους αλλά και εθνικό επίπεδο.

Το Μπενίν συμμετέχει σε Κόπα Άφρικα για 4η φορά στην ιστορία του και σε καμία από τις προηγούμενες εμφανίσεις του δεν κατάφερε να προκριθεί από τους ομίλους. Με Καμερούν και Γκάνα στον ίδιο όμιλο μοιάζει με όνειρο το να μπει στην πρώτη 2αδα του 6ου ομίλου και θα κυνηγήσει την πρόκριση στους 16 μέσω των τεσσάρων καλύτερων τρίτων.

Από το ρόστερ ξεχωρίζει φυσικά ο επιθετικός της Χάντερσφιλντ Στιβ Μουνιέ, με την πλειοψηφία των παικτών να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ένας εξ αυτών ο αμυντικός Αντιλέχου, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Γκάνα – Μπενίν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ