Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λογικό το προβάδισμα του Σιμόν

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το κουπόνι του τένις.

Λογικό το προβάδισμα του Σιμόν | to10.gr

Ζιλ Σιμόν και Νικολάς Χάρι διεκδικούν μια θέση στην 8άδα του Ίστμπουρν. Είναι πολύ λογικά σε αποδόσεις φαβορί ο Γάλλος (1.70 – 2.10), γιατί αποτελεί έναν παίκτη αταίριαστο σε αυτό που προτιμά να συναντά ο Χάρι. Ο δίμετρος Χιλιανός με το απειλητικό σερβίς θα χρειαστεί να κινηθεί αρκετές φορές κοντά στο φιλέ και να διεκδικήσει επίσης πόντους μέσα από ράλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το αγαπημένο παιχνίδι του Σιμόν. Από την άλλη, ο Χάρι θα έχει πιθανότητες αν λειτουργήσει καλά το σερβίς του. Μπορεί να γίνει παιχνίδι με το χάντικαπ εδώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποκλείεται και η επιλογή του όβερ 22.5 στα συνολικά γκέιμ.

Ο αγώνας τους τώρα ίσως δώσει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτόν πριν δύο χρόνια στο Γουίμπλεντον. 7/6, 6/3, 6/3 για τον Σιμόν. Ένα σετ με αποτελεσματικό σερβίς για τον Χάρι, όπου έφτασε κοντά στην επικράτηση στο τάι μπρέικ, αλλά και δύο ακόμη σετ όπου ο Σιμόν έκανε το παιχνίδι του και έβγαλε τον αντίπαλο εκτός ρυθμού. Λογικό σενάριο και για τώρα με τον Σιμόν να είναι φορμαρισμένος. Ικανοποιητικό το χάντικαπ και ο Γάλλος μπορεί να το καλύψει.

Πηγή: www.bet-hoven.net