Για το 2×2 η Αίγυπτος

Για το 2×2 η Αίγυπτος

Τη νίκη που θα της εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση ψάχνει η οικοδέσποινα.

Στις 23:00 στο Διεθνές Στάδιο του Καΐρου κλείνει το πρόγραμμα της Τετάρτης για το Κόπα Άφρικα με την αναμέτρηση Αίγυπτος εναντίον Κονγκό.

Οι Αιγύπτιοι στην πρεμιέρα παρότι αγχωμένοι και δίχως ακόμη αγωνιστικό ρυθμό κατάφεραν να ξεπεράσουν, έστω και δύσκολα, το εμπόδιο της Ζιμπάμπουε με σκορ 1-0. Το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο εξτρέμ Τρεζεγκέ στο 41’, που ήταν και ο καλύτερος του γηπέδου. Οι “φαραώ” διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους στη συνέχεια, όμως δεν κατάφεραν να “καθαρίσουν” το ματς με ένα 2ο τέρμα και αναγκάστηκαν να αμυνθούν μέχρι τέλους. Ξέσπασε ροζ σκάνδαλο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον περιβόητο Ουάρντα, ο οποίος είναι πιθανό να τεθεί εκτός ομάδας.

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό υπέστη ήττα – σοκ στην πρεμιέρα με 2-0 από την Ουγκάντα. Μάλιστα σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα η ήττα ήταν δίκαιη και αντικατοπτρίζει την αναιμική εμφάνιση των Κονγκολέζων. Βρέθηκαν να χάνουν μόλις από το 14’ και με την έναρξη του β’ μέρους δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα να καταρρακωθούν ψυχολογικά και να μην καταφέρουν να αντιδράσουν στη συνέχεια. Δεν βοήθησαν τα αστέρια της ομάδας, αρνητικός ο Μπολάσι, δεν φάνηκε ο Μπακαμπού.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αίγυπτος – Λ.Δ. Κονγκό με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ