Με στόχο την 1η θέση στον όμιλο!

Με στόχο την 1η θέση στον όμιλο!

Έχοντας εξασφαλισμένη πρόκριση στα προημιτελικά αναμετρούνται ΗΠΑ και Παναμάς.

Στις 04:00 τα ξημερώματα στο Children’s Mercy Park της πόλης του Κάνσας θα διεξαχθεί και ο έτερος αγώνας του 4ου ομίλου για την 3η αγωνιστική, ανάμεσα στις ΗΠΑ και τον Παναμά.

Αμφότερες ομάδες έχουν μαζέψει 6 βαθμούς στις 2 πρώτες αγωνιστικές με ευρείες νίκες απέναντι σε Τρινιντάντ Τομπάγκο και Γουιάνα.

Πιο συγκεκριμένα οι ΗΠΑ επικράτησαν 4-0 της Γουιάνας στην πρεμιέρα, σκοράροντας 3 γκολ στο β΄ημίχρονο και 6-0 του Τρινιντάντ στη συνέχεια, σκοράροντας 5 γκολ στο β΄μέρος! Από δύο γκολ έχουν σκοράρει οι Λονγκ, Αριόλα, Ζάρντες και Μπόυντ, ενώ όλο το παιχνίδι της ομάδας περνά από τα πόδια του αστέρα της Ντόρτμουντ Πούλισιτς.

Ο Παναμάς σε αντιστοιχία επικράτησε αρχικά του Τρινιντάντ με σκορ 2-0, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο β΄ημίχρονο. Σκόρερς ο Κούπερ και ο Μπαρσένας. Απέναντι στη Γουιάνα βρήκε πιο σθεναρή αντίσταση. Επικράτησε με σκορ 4-2 σκοράροντας από 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αρόγιο, Ντέιβις και Τόρες οι σκόρερς με ένα αυτογκόλ των αντιπάλων να συμπληρώνει το καρέ.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει το Κουρακάο στα προημιτελικά και ο ηττημένος την Τζαμάικα, ενώ περίπτωση ισοπαλίας οι ΗΠΑ κατακτούν την 1η θέση στον όμιλο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Παναμάς – ΗΠΑ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ