Ευκαιρία για τους νησιώτες

Ευκαιρία για τους νησιώτες

Τη νίκη - μισή πρόκριση ψάχνει η Μαδαγασκάρη απέναντι στο Μπουρουντί.

Στις 17:30 στην Αλεξάνδρεια διεξάγεται η αναμέτρηση Μαδαγασκάρη – Μπουρουντί για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Η Μαδαγασκάρη στο παρθενικό της παιχνίδι στο θεσμό του Κόπα Άφρικα κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην ισχυρή Γουινέα. Βρέθηκε σε παθητικό ρόλο στο 1ο ημίχρονο, επιτρέποντας αρκετές φάσεις στους αντιπάλους της και δέχθηκε το 1-0 στο 33’ από τον Καμπά.

Επέστρεψε από την ανάπαυλα με πολύ ένταση στο παιχνίδι της και μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο 49’ με τον Ανισέτ και στο 55’ με τον Άντρια. Στη συνέχεια δέχθηκε έντονη πίεση από τη Γουινέα και ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 66’ του Καμανό. Κλείστηκε στα καρέ τους στο υπόλοιπο του αγώνα και κατάφερε να υπερασπιστεί την ισοπαλία.

Το Μπουρουντί πάλεψε απέναντι στην δυνατή Νιγηρία, όμως εντέλει υπέστη ήττα με 1-0. Αμύνθηκε σωστά για μία ώρα αγώνα, όμως δέχθηκε το καθοριστικό τέρμα στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Ιγκάλο, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή στον αγώνα. Μαχητική ομάδα, δεν τα παράτησε μετά το προβάδισμα των αντιπάλων και προσπάθησε μέχρι τέλους για την ισοφάριση, όμως της έλειψε το καθαρό μυαλό κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μαδαγασκάρη – Μπουρουντί με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ