Ντέρμπι κορυφής

Ντέρμπι κορυφής

Από πειστικές νίκες προέρχονται Σενεγάλη και Αλγερία.

Στις 20:00 στο Στάδιο 30 Ιούνη του Κάιρου διεξάγεται η αναμέτρηση Σενεγάλη – Αλγερία για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Οι Σενεγαλέζοι ήταν επιβλητικοί στην πρεμιέρα και επιβεβαίωσαν με την απόδοσή τους και το 2-0 επί της Τανζανίας, πως θα είναι πολύ δυνατοί διεκδικητές του τροπαίου. Κυρίαρχοι της αναμέτρησης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα μπορούσαν να πετύχουν πολλά περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στις τελικές τους επιλογές γύρω και μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Το 1-0 πέτυχε στο 28’ ο Κειτά Μπαλντέ της Ίντερ με αριστερό σουτ και ο Ντιατά της Μπριζ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πολύ όμορφο βολέ εκτός περιοχής. Πολύ κινητικοί οι μπακ της ομάδας, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο σέντερ φορ Νιάνγκ. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μανέ της Λίβερπουλ.

Εξίσου άνετα επικράτησε και η Αλγερία στον 1ο της αγώνα στη διοργάνωση. Το 2-0 επί της Κένυας διαμορφώθηκε από το 1ο ημίχρονο και στο β΄μέρος η ομάδα του Μπελμαντί φάνηκε να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει Σενεγάλης. Το σκορ άνοιξε με εύστοχο πέναλτι ο Μπουνετζά και το 2-0 έγραψε ο επιθετικός Μαρέζ της Μάντσεστερ Σίτι.

Όποια ομάδα νικήσει απόψε εξασφαλίζει κατά 99% και την πρόκρισή της στη φάση των 16.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σενεγάλη – Αλγερία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ