Σε αναζήτηση πόντων

Σε αναζήτηση πόντων

Κένυα και Τανζανία προσδοκούν να συνέλθουν μετά τις ήττες της πρεμιέρας.

Στο Στάδιο 30 Ιούνη του Κάιρου διεξάγεται και ο έτερος αγώνας της 2ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Κόπα Άφρικα, ανάμεσα σε Κένυα και Τανζανία.

Η Κένυα στην πρεμιέρα ηττήθηκε εύκολα από την Αλγερία με 2-0, φανερώνοντας την έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34ο λεπτό από εκτέλεση πέναλτι των αντιπάλων και εννιά λεπτά αργότερα ο Μαρέζ έδωσε τη χαριστική βολή στον αγώνα. Οι Κενυάτες ανήμποροι να αντιδράσουν, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο για τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ξεχώρισε με την απόδοσή του ο μέσος της Τότεναμ Γουανγιάμα.

Σε ακόμα πιο παθητικό ρόλο περιορίστηκε η Τανζανία στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στη Σενεγάλη. Ηττήθηκε με σκορ 2-0 και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη που ο δείκτης του σκορ έμεινε σε τόσο χαμηλά επίπεδα, παρά τις 24 τελικές προσπάθειες των αντιπάλων, εκ των οποίων οι 10 βρήκαν εστία. Με μόλις 37% κατοχή μπάλας και μόλις 3 ακίνδυνες τελικές προσπάθειες δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα περισσότερο από τον πολύ δύσκολο αγώνα. Απέναντι σε μία ομάδα στα μέτρα της, όπως η Κένυα, θα ψάξει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Κένυα – Τανζανία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ