Με φόντο τον τελικό

Με φόντο τον τελικό

Πρώτος ημιτελικός του EURO 21 ανάμεσα σε Γερμανία και Ρουμανία.

 

 

Η διοργάνωση του EURO 21 στη Ιταλία έφτασε απευθείας από τους ομίλους στην ημιτελική φάση, όπου συμμετέχουν Γερμανοί, Ρουμάνοι, Γάλλοι και Ισπανοί.

Στις 19:00 στο γήπεδο Νταλ’Αρα της Μπολόνια η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Ρουμανία. Οι βορειοευρωπαίοι είναι οι κάτοχοι του τίτλου, αφού το 2017 επικράτησαν στον τελικό της Ισπανίας με 1-0. Στη φετινή διοργάνωση, παρουσιάστηκαν εξίσου αποτελεσματικοί στον όμιλο, όπου τερμάτισαν 1οι μπροστά από Δανία, Αυστρία και Σερβία συγκεντρώνοντας 7 πόντους. Αρχικά επικράτησαν των Δανών με 3-1, έχοντας προηγηθεί 3-0 μέχρι το 65’. Στη 2η αγωνιστική διέλυσαν τους Σέρβους με σκορ 6-1 (3-0 από ημίχρονο) και έκλεισαν τον όμιλο με την βολική γι αυτούς ισοπαλία 1-1 με την Αυστρία. Σκόραρε σύνολο 5 γκολ στους ομίλους ο επιθετικός της Φράιμπουργκ, Λούκα Βάλντσμιντ.

Με βολική ισοπαλία στην τελευταία αναμέτρηση προκρίθηκαν και οι Ρουμάνοι στα ημιτελικά, αφού το 0-0 απέναντι στους Γάλλους για την 3η αγωνιστική έστειλε χέρι – χέρι τις δύο ομάδες στα νοκ άουτ. Νωρίτερα οι Ρουμάνοι εμφάνισαν ένα πολύ επιθετικό πρόσωπο σκοράροντας από 4 γκολ σε κάθε ένα από τα δύο πρώτα τους παιχνίδια. Στην πρεμιέρα διέλυσαν τους Κροάτες με 4-1 και την 2η αγωνιστική σε ένα υπέροχο παιχνίδι επικράτησαν των Άγγλων 4-2 με δύο γκολ στο φινάλε.

Στον τελικό ο νικητής θα συναντήσει μία εκ των Ισπανία ή Γαλλία, που κοντράρονται στον έτερο ημιτελικό.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Γερμανία U21 – Ρουμανία U21 με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ