«Φτωχοί συγγενείς»

«Φτωχοί συγγενείς»

Με ρεαλιστικό στόχο την 3η θέση στον όμιλο κοντράρονται Νότιος Αφρική και Ναμίμπια.

 

Στις 23:00, στο Στάδιο Αλ-Σαλάμ του Κάιρου κλείνει η αποψινή δράση του Κόπα Άφρικα με τον δεύτερο αγώνα του 4ου ομίλου για τη 2η αγωνιστική ανάμεσα στη Νότιο Αφρική και τη Ναμίμπια. Αμφότερες ομάδες ηττήθηκαν 1-0 στην πρεμιέρα από πολύ πιο ισχυρές ομάδες και έγινε ξεκάθαρο πως δεν μπορούν να κοιτάξουν πέρα της 3ης θέσης.

Η Νότιος Αφρική ηττήθηκε μόνο 1-0 από την Ακτή Ελεφαντοστού. Το καθοριστικό τέρμα ήρθε στο 64’ με την άμυνά της να ξεχνά στην πλάτη της τον Κότζια, ενώ υπήρχαν πολλές ακόμη περιπτώσεις που θα μπορούσε να παραβιαστεί η εστία της. Επιθετικά δεν απείλησε καθόλου, καταφέρνοντας μόλις δύο τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων καμία δεν βρήκε εστία.

Η Ναμίμπια άντεξε στο 0-0 απέναντι στο Μαρόκο μέχρι το 89’, όμως ένα αυτογκόλ του Κεϊμούινε στο 89’ (μπήκε ως αλλαγή στο 80’) έκρινε την αναμέτρηση. Βέβαια ήταν πολύ τυχερή που το σκορ παρέμεινε στο μηδέν μέχρι εκείνο το σημείο, καθώς οι Μαροκινοί ήταν πολύ καλύτεροι στο γήπεδο και άξιζαν ένα τέρμα, έχοντας 17 τελικές προσπάθειες! Καλύτερος των ηττημένων ο τερματοφύλακας Καζάπουα που είχε πολύ δουλειά.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Νότιος Αφρική – Ναμίμπια με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ