Μουντιάλ Γυναικών: Για ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά

Μουντιάλ Γυναικών: Για ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά

Βορειοευρωπαϊκή μάχη μεταξύ Γερμανίας και Σουηδίας στον τελευταίο προημιτελικό του Μουντιάλ Γυναικών

 

Στις 19:30, στο Ροαζόν Παρκ της Ρεν, διεξάγεται ο 4ος και τελευταίος προημιτελικός του Μουντιάλ Γυναικών της Γαλλίας, ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σουηδία.

Οι Γερμανίδες, που είναι και το 3ο μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, έκαναν το απόλυτο στον όμιλο με νίκες 1-0 επί της Κίνας, 1-0 επί της Ισπανίας και 4-0 επί της Νοτίου Αφρικής. Στη φάση των 16 αντιμετώπισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νιγηρίας, το οποίο και νίκησε άνετα με σκορ 3-0. Απροσπέλαστη η άμυνά τους, πολυφωνία στην επίθεση.

Οι Σουηδέζες τερμάτισαν δεύτερες στον 6ο όμιλο πίσω από το μεγάλο φαβορί του τουρνουά τις ΗΠΑ. Ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με τη νίκη 2-0 επί της Χιλής, ακολούθησε το 5-1 επί της πολύ αδύναμης Ταϋλάνδης, ενώ την 3η αγωνιστική υπέκυψαν στις Αμερικανίδες με 2-0. Στη φάση των 16 υπερκέρασαν το εμπόδιο του Καναδά με γκολ στο 55΄από την Μπλακστένιους.

Όποια ομάδα περάσει, στην 4αδα θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Ιταλία – Ολλανδία, που διεξάγεται λίγο νωρίτερα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Γερμανία Γ – Σουηδία Γ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ