Κόπα Άφρικα: Με αντίθετη ψυχολογία!

Κόπα Άφρικα: Με αντίθετη ψυχολογία!

Ψυχωμένη η Ανγκόλα, πολύ κακή η Μαυριτανία στην πρεμιέρα.

Στις 17:30, στο Σουέζ, διεξάγεται η αναμέτρηση Μαυριτανία – Ανγκόλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, με τους δύο μονομάχους να πηγαίνουν στο ματς με αντίθετη ψυχολογία.

Η Μαυριτανία υπέστη βαριά ήττα 4-1 από το Μάλι στην πρεμιέρα του ομίλου και έδειξε ανήμπορη να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 37’ και πήγε στην ανάπαυλα 2-0 πίσω στο σκορ. Δέχθηκε ακόμη δύο τέρματα στην επανάληψη, με τον Χασέν να μειώνει προσωρινά σε 3-1, σε μία από τις λιγοστές επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησε η ομάδα του.

Η Ανγκόλα αντιθέτως ικανοποίησε με την εμφάνισή της απέναντι στην Τυνησία, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34’ από εκτέλεση πέναλτι, δεν πτοήθηκε και όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν ολοένα και πιο απειλητική. Εντέλει ισοφάρισε στο 73’ με τον Τζάλμα, που ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, ενώ έχασε ευκαιρίες ακόμη και να γυρίσει το ματς. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι Ανγκολέζοι θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση στους 16.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μαυριτανία – Ανγκόλα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ