Εκπλήσσει το Μπενίν!

Εκπλήσσει το Μπενίν!

Μετά τη σούπερ εμφάνιση και το 2-2 απέναντι στη Γκάνα, ψάχνει τη νίκη - μισή πρόκριση.

Στις 23:00, στην Ισμαηλία, κλείνει το πρόγραμμα του Κόπα Άφρικα για το Σάββατο και συνολικά της 2ης αγωνιστικής, με την αναμέτρηση Μπενίν – Γουινέα-Μπισσάου.

Το Μπενίν εξέπληξε με την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του ομίλου, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στην θεωρητικά ισχυρότερη Γκάνα. Προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Ποτέ, αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα (στο 9’) από τον Αγιού. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ 2-1 λίγο πριν το ημίχρονο από τέρμα του έτερου Αγιού, αλλά δεν πτοήθηκε. Η αποβολή των Γκανέζων στο 54’ άλλαξε τις ισορροπίες και το Μπενίν πίεσε ασφυκτικά μέχρι τέλους. Ισοφάρισε στο 63’ ξανά με τον Ποτέ και έχασε σωρεία ευκαιριών για να πάρει το τρίποντο.

Η Γουινέα-Μπισσάου αντιθέτως, δεν μπόρεσε να προβάλλει σθεναρή αντίσταση στο Καμερούν, από το οποίο ηττήθηκε με 2-0 για την 1η αγωνιστική. Είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα και ήταν τυχερή που πήγε στην ανάπαυλα με το 0-0. Ο αγώνας τέλειωσε γι αυτήν στο τρίλεπτο 66-69’, όταν και δέχθηκε δύο τέρματα. Το πρώτο ήρθε από κεφαλιά σε κόρνερ και το δεύτερο προήλθε από απαράδεκτο διώξιμο κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μπενίν – Γουινέα-Μπισσάου με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ