Δεν τους «χαλάει» η ισοπαλία

Δεν τους «χαλάει» η ισοπαλία

Μαδαγασκάρη και Νιγηρία μία ανάσα από την πρόκριση στους 16

Στις 19:00, στην Αλεξάνδρεια, διεξάγεται ο έτερος αγώνας του 2ου ομίλου για την 3η αγωνιστική του Κόπα Άφρικα ανάμεσα σε Μαδαγασκάρη και Νιγηρία.

Η Μαδαγασκάρη συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά στην παρθενική της συμμετοχή σε Κόπα Άφρικα, καθώς μετά τη νίκη επί του Μπουρουντί για τη 2η αγωνιστική, βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία 2-2 με τη Γουινέα. Απέναντι στο Μπουρουντί παρουσίασε και πάλι ένα πολύ συμπαγές σύνολο και με τον Μάρκο Ιλαϊμαχαρίτρα να σκοράρει το καθοριστικό γκολ στο 76’ και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Με νίκη κατακτά την 1η θέση στον όμιλο, με ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκριση ως 2η, ενώ ακόμη και με ήττα έχει καλές πιθανότητες να συνεχίσει, είτε σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Γουινέα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, είτε ως μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδων των ομίλων.

Η Νιγηρία από την άλλη έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους 16 μετά και τη δεύτερη κυνική νίκη με 1-0, αυτή τη φορά επί της Γουινέας. Σε ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο και δίχως πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, βρήκε τον τρόπο να πάρει το τρίποντο χάρη σε γκολ του κεντρικού αμυντικού Ομερούο από κόρνερ. Δεν είναι εντελώς αδιάφορη, καθώς με ήττα πέφτει στην 2η θέση του ομίλου. Πιθανώς να δούμε rotation από τον coach Ρορ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μαδαγασκάρη – Νιγηρία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ