Για το 3Χ3 η Αίγυπτος

Για το 3Χ3 η Αίγυπτος

Μάχη για την κορυφή του 1ου ομίλου ανάμεσα στην οικοδέσποινα και την Ουγκάντα.

Στις 22:00, στο Διεθνές Στάδιο του Κάιρου, η Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Ουγκάντα στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Οι Αιγύπτιοι μετά το «σφιχτό» 1-0 επί της Ζιμπάμπουε στην πρεμιέρα, επικράτησαν πολύ πιο εύκολα με 2-0 της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Στο 25ο λεπτό ο Ελ Μοχαμαντί άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ σε αναμπουμπούλα από κόρνερ και ο Σαλάχ διπλασίασε τα τέρματα των φαραώ με ωραία ατομική προσπάθεια στην αντεπίθεση στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του coach Αγκίρε έριξε στροφές και προστάτεψε το προβάδισμά της, με το Κονγκό να έχει δύο δοκάρια στην αναμέτρηση. Με εξασφαλισμένη την πρόκριση στην επόμενη φάση τους αρκεί και μία ισοπαλία για να διατηρήσουν την 1η θέση στον όμιλο.

Η Ουγκάντα είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του θεσμού και μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Ζιμπάμπουε βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Συναρπαστική η πρόσφατη αναμέτρηση για τον τηλεθεατή, κωμικοτραγική για τις δύο ομάδες, με τους επιθετικούς να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες σε κενή εστία!

Σκόρερ της ομάδας ο Όκβι στο 12’, ισοφαρίστηκαν στο 40’ από τον Μπιλιάτ, Μοιραίος ο επιθετικός Καντού. Με νίκη κατακτά την 1η θέση στον όμιλο, με ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκριση στους 16, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμη και με ήττα, αν την ίδια ώρα δεν κερδίσει η Ζιμπάμπουε ή ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ουγκάντα – Αίγυπτος με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ